Iso-Gel

Iso-Gel bij maag- en darmproblemen

Honden, katten, puppy’s en kittens kunnen last hebben van allerlei maag- en darmproblemen. Het maagdarmkanaal van deze dieren is erg belangrijk voor de algehele gezondheid van het dier. Het is onder andere belangrijk voor het opnemen van voedingsstoffen en vocht, waardoor het lichaam de energie krijgt dat het nodig heeft. Als er problemen zijn in de maag en darmen van uw huisdier, kan dit veel klachten met zich meebrengen. Iso-Gel is een van onze populairste middelen die de behandeling van maag- en darmproblemen kan ondersteunen bij uw huisdier.

Klachten waarbij Iso-Gel kan helpen

Iso-Gel kan bij de behandeling van verschillende maag- en darmproblemen ondersteuning bieden. Het is onder andere geschikt bij behandeling van obstipatieklachten, diarree en een geïrriteerd maagdarmkanaal. Symptomen die u zou kunnen merken bij uw kat of hond zijn onder andere misselijkheid, braken, diarree, vermagering, verminderde eetlust en winderigheid. Dit soort problemen kunnen uw huisdier erg laten uitdrogen, dus het behandelen ervan is ontzettend belangrijk.

Toedienen van Iso-Gel

Iso-Gel is aanvullend dieetvoer dat aan het normale voer toegevoegd kan worden. U kunt de Iso-Gel toedienen door de aanbevolen hoeveelheid theelepels bij het voer van uw hond of kat te voegen. Bij honden kunt u 1 tot 2 keer per dag 2 tot 4 theelepels van 3 ml door het voer doen. Bij katten zijn dit 2 theelepels van 3 ml 1 tot 2 keer per dag. Het wordt aanbevolen om dit 1 tot 2 weken te gebruiken. Het is daarnaast belangrijk dat dieren die worden behandeld met Iso-Gel voldoende drinkwater toegediend krijgen.

Werking van Iso-Gel

Iso-Gel is een glutenvrij natuurproduct. In tegenstelling tot veel middelen tegen maag- en darmproblemen, wordt Iso-Gel niet opgenomen vanuit de darm. De structuur van het middel zorgt ervoor dat vocht wordt aangetrokken en vastgehouden in de spijsbrok. De slijmerige bestanddelen van Iso-Gel maken de spijsbrok glad. Doordat het maagdarmkanaal meer wordt gevuld wordt de beweeglijkheid van de darm gestimuleerd. Dit helpt met het behandelen van problemen in de maag en darmen van uw huisdier. Andere middelen die kunnen helpen bij de behandeling van maag- en darmproblemen in een andere vorm dan granulaat zijn Enterogelan pasta en Dia-Tab tabletten.

1 item

Filters
  • Positie
  • Naam
  • Prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
per pagina