Flexadin

Flexadin voor honden en katten

Flexadin bestaat uit het voedingssupplement Flexadin Advanced, dat geschikt is voor honden, en de dieetvoeding Flexadin Plus dat door zowel honden als katten gegeten mag worden. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor honden en katten die kampen met gewrichtsproblemen. Met deze producten zorgt u ervoor dat de gewrichten en het kraakbeen van uw huisdier gezond blijven. De producten van Flexadin bestaan uit zachte en smakelijke kauwtabletten waardoor deze gemakkelijk aan het huisdier gegeven kunnen worden. De Flexadin brokken kunnen als traktatie worden gegeven of ze kunnen gemengd worden door het dierenvoer. 

Flexadin Advanced

Flexadin Advanced is een smakelijk kauwtablet dat dient als compleet voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten van uw hond. Dit product mag alleen aan honden worden gegeven. Flexadin Advanced is verkrijgbaar in zakken van 30 of 60 kauwbrokken. 1 brokje per dag is genoeg om het kraakbeen en de gewrichten van uw hond gezond te houden, hierbij hoeft u geen rekening te houden met het gewicht van de hond. De unieke samenstelling van het product bestaande uit Collageen type II, Omega 3 vetzuren en vitamine E draagt bij aan het behouden en het versterken van het kraakbeen bij honden. Dit product is een aanvulling op de voeding van uw hond in het geval van artrose en gewrichtsproblemen, het is geen vervanging voor de normale voeding van de hond. Vraag altijd advies aan uw dierenarts voordat u begint met het geven van Flexadin Advanced. De brokjes van Flexadin zijn gedurende 3 maanden te gebruiken.

Flexadin Plus

De aanvullende dieetvoeding van Flexadin Plus is geschikt voor zowel honden als katten. Deze dieetvoeding ondersteunt het metabolisme van de gewrichten wanneer uw huisdier last heeft van osteoartritis. Flexadin Plus bestaat uit 2 verschillende soorten producten:

  • Flexadin Plus Mini (30 of 90 kauwbrokjes): geschikt voor katten en kleine honden tot 10 kilo.

  • Flexadin Plus Maxi (30 of 90 kauwbrokjes): geschikt voor medium en grote honden vanaf 10 kilo.

Deze brokken bevatten onder andere de stoffen glucosamine en chondroïtine, wat essentiële bouwstoffen zijn voor het gewrichtskraakbeen. Daarnaast bestaat Flexadin Plus ook uit duivelsklauw ter ondersteuning van het kraakbeen. De Omega-3 vetzuren en vitamine E in deze brokken zorgen voor bescherming en behoud van het kraakbeen. Ook deze brokken mogen zowel als traktatie of gemengd door het voer gegeven worden. De brokjes zijn gedurende 3 maanden te gebruiken en één brokje per dag is voldoende.