Advantix

Advantix spot-on is een anti vlooienmiddel voor honden en bevat de werkzame stoffen imidacloprid en permethrin. Door de combinatie van deze werkzame stoffen is Advantix niet alleen geschikt voor de bestrijding van vlooien, teken en bijtende luizen, maar heeft het ook een afwerende werking tegen zandvliegen, muggen en stalvliegen. Door de afwerende werking krijgen de genoemde parasieten geen kans om uw hond te bijten, waardoor het risico op overdracht van ziektes als Leishmania, Ehrlichia, Babesia, hartwormziekte (Dirofilaria) en ziekte van Lyme sterk wordt verminderd.
Advantix mag niet gebruikt worden bij katten, bij pups jonger dans 7 weken of onder de 1,5 kg en bij honden met een overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of hulpstoffen. Voor katten kan je Seresto gebruiken.

Eigenschappen

Advantix doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien. Advantix is zeer geschikt om honden met een vlooienallergie te behandelen.  Advantix beschermt 4 weken tegen teken (3 weken tegen Dermacentor reticulatus), 2-3 weken tegen zandvliegen, 2-4 weken tegen muggen en 4 weken tegen stalvliegen. Advantix is geschikt voor honden met een vlooienallergie.

Toediening

De inhoud van de pipet dient aangebracht te worden tussen de schouderbladen. Spreid de vacht, zodat u de inhoud van de pipet direct op de huid aanbrengt. De Advantix zal zich vervolgens via de talglaag van de huid over de rest van het lichaam verdelen.  Bij honden zwaarder dan 10 kg wordt geadviseerd om de inhoud van de pipet over 4 plekken over de rug te verdelen (vanaf de schouderbladen tot aan de staartbasis). Advantix is beschikbaar in een verpakking van 4 of 6 pipetten.

1 item

Filters
  • Positie
  • Naam
  • Prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
per pagina