Cowboy Magic

Cowboy Magic: daar zijn we fan van bij Pharmacy4pets! Als Cowboy Magic verkooppunt vertellen we u graag wat deze producten zo fantastisch maakt.

Verzorgingsproducten voor dieren én mensen

Cowboy Magic ontstond in 1995, toen de Amerikaanse paardenliefhebber Jim Cummings op het idee kwam om de beste verzorgingsproducten voor mensen te transformeren tot producten voor paarden. Het resulteerde in kwalitatief hoogstaande haarverzorging: de producten werden niet alleen geschikt voor dieren, ze werden zelfs beter dan de originele mensenshampoos. De producten zijn dus ook uitstekend geschikt voor mensen en dermatologisch getest.

In eerste instantie liet het succes op zich wachten, de naam Cowboy Magic werkte eerder tegen dan mee in bijvoorbeeld de dressuurwereld. Maar door mond-tot-mondreclame en de komst van Facebook heeft Cowboy Magic alsnog vele paardeneigenaren wereldwijd helemaal overtuigd. Het assortiment bestaat vandaag de dag uit zes populaire producten:

Cowboy Magic voor de hond

Na het succes bij paarden, zijn ook hondentrimsalons inmiddels razend enthousiast over de producten van Cowboy Magic. Zo wordt de Detangler & Shine bijvoorbeeld veel gebruikt bij Labradoodles.

Tip: het Cowboy Magic proefpakket

Twijfelt u welke Cowboy Magic producten het meest geschikt zijn voor uw dier of voor uzelf? Bestel dan het Cowboy Magic proefpakket. Deze set bevat alle zes producten in miniformaat; ideaal om te proberen!

Geen enkele Cowboy Magic aanbieding missen?

Schrijf dan snel in voor de Pharmacy4pets nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogte van onze exclusieve acties voor nieuwsbriefabonnees.