Iso-Joint +Acute

Kampt uw hond met gewrichtsproblemen? Iso-Joint +Acute is een natuurlijke pijnstiller voor uw viervoeter in de vorm van aanvullende diervoeding. De voeding helpt bij de ondersteuning van de behandeling van gewrichtsproblemen bij honden en het gezond houden van het bewegingsapparaat. De tabletten bestaan uit een uitgebalanceerde combinatie van ontstekingsremmende, pijnstillende, verzorgende en voedende stoffen. Iso-Joint kan los gegeven worden als smakelijke traktatie of de tabletten kunnen door de normale voeding gemengd worden. De tabletten hebben een leverachtige smaak gemaakt van een plantaardige smaakstof. Iso-Joint +Acute dient droog, bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen in de oorspronkelijke verpakking bewaard te worden.

Iso-Joint +Acute aan de hond geven

De tabletten van Iso-Joint +Acute zijn alleen geschikt voor honden en mogen dus niet aan andere huisdieren zoals katten gegeven worden. Iso-Joint +Acute is geen receptplichtig middel. Toch raden wij u aan om voordat u begint met het gebruik van de tabletten raden wij aan om contact op te nemen met uw dierenarts. Uw dierenarts kan advies geven over de toediening van Iso-Joint +Acute in combinatie met andere diergeneesmiddelen. Zo wordt het afgeraden om Iso-Joint +Acute toe te dienen als uw hond ook een dieet met extra mineralen volgt. Deze combinatie kan namelijk leiden tot een opstapeling van mineralen en sporenelementen in het lichaam van de hond. Een overschot aan mineralen kan net zo gevaarlijk zijn als een tekort aan mineralen. De gevolgen hiervan zijn in veel gevallen pas op de lange termijn zichtbaar en zijn dan lastig om te verhelpen. Het is dus belangrijk om u goed te verdiepen in mineralen en vitamines voor uw hond.

Afhankelijk van de aandoening bij uw hond wordt een behandelperiode met Iso-Joint +Acute van tenminste 6 tot 8 weken aangeraden. In deze periode mag u dagelijks één tablet per 7,5 kg lichaamsgewicht van de hond toedienen. Na de behandelperiode kunt u doorgaan met een dagelijkse onderhoudsbehandeling. Tijdens deze behandeling mag u de oorspronkelijke dosering halveren.

1 item

Filters
  • Positie
  • Naam
  • Prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
per pagina