Over ons

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!

Medicijnen op recept

Naast een uitgebreid en scherp geprijsd assortiment kwaliteitsproducten kunt u bij Pharmacy4pets.nl ook terecht voor diergeneesmiddelen op recept. Daarnaast zijn wij als apotheek ook bevoegd om geneesmiddelen voor diereigenaren te leveren. Meer informatie over internethandel diergeneesmiddelen vindt u hier. Heeft u nog een andere vraag hierover? Neem dan contact op met Bureau Diergeneesmiddelen.

Legale apotheek  Register internethandel diergeneesmiddelen 

Deskundige klantenservice

Onze deskundige klantenservice bestaat o.a. uit gekwalificeerde dierenarts- en apothekersassistenten. Indien gewenst kunnen wij u ook op medisch gebied ondersteunen met hulp van onze dierenarts en/of apotheker. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, daarom vragen wij onze klanten altijd om feedback. Uw feedback helpt ons onze (klanten)service te optimaliseren en u de beste webwinkelervaring te bieden!

Goede doelen

Regelmatig ontvangen we verzoeken van goede doelen met de vraag om steun. Indien we vanuit een goed doel bijvoorbeeld een verzoek ontvangen dat gaat over het verstrekken van producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten, kijken we altijd of we aan dit verzoek kunnen voldoen.

Blog

Regelmatig plaatsen wij informatieve artikelen op onze blog, zoals Hoe vaak ontwormen bij uw huisdier? of Wat te doen tegen vlooien. Met deze artikelen ondersteunen we u graag bij het gezond houden van uw huisdier.

Bedrijfsinformatie

Pharmacy4pets.nl / Panacea DM B.V.
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Nederland
Tel. +31 854012783

KvK-nummer: 53670604
BTW-nummer: NL850969803B01

Apotheker Drs. L.J.W.L. Strijbosch
BIG-nummer: 49036491517

Payment provider A.I.S. Information Services B.V.
KvK-nummer: 17214318
BTW-nummer: NL818691335B01