Review policy

Reviews zijn voor ons en klanten zeer behulpzaam. Iedereen mag dan ook een review schrijven, zolang er wordt voldaan aan de voorwaarden beschreven in deze review policy.

Productreviews, reviews van klanten over de gekochte producten, verzamelen wij zelf op onze website en worden na goedkeuring bij de betreffende producten getoond. Bedrijfsreviews, reviews over de ervaring van klanten met ons bedrijf, worden voor ons verzameld door Kiyoh/Klantenvertellen.

Productreviews

Klanten die een product bij ons gekocht hebben, kunnen een review schrijven over hun eigen ervaring met het product. Een productreview zal voor publicatie eerst door ons worden beoordeeld, om nepreviews tegen te gaan.

Een productreview:
-    mag alleen door de koper/ontvanger van het product worden geschreven
-    mag geen reactie zijn op andere beoordelingen
-    mag geen persoonsgegevens of andere beschrijvingen die te herleiden zijn tot een persoon bevatten
-    mag geen valse, bedrieglijke of frauduleuze inhoud bevatten
-    mag geen discriminerende, aanstootgevende of beledigende teksten bevatten

Voldoet een productreview niet aan bovenstaande punten, dan zal deze niet worden gepubliceerd. Voldoet een productreview wel aan deze punten, dan zal deze (ook als het gaat om een negatieve review) worden gepubliceerd. 

Indien een productreview wordt gepubliceerd, ontvangen klanten met een account standaard 100 PharmaPunten. Indien wij vragen om een product te testen en hier een productreview over te schrijven, dan zal dit altijd bij de betreffende productreview worden vermeld. 

Bedrijfsreviews

Reviews van klanten over de ervaring met ons bedrijf worden verzameld door Kiyoh/Klantenvertellen. Lees hier meer over de gebruiksvoorwaarden van Kiyoh/Klantenvertellen.