Frontline

Frontline bestaat uit een ruim assortiment producten om uw hond of kat te beschermen tegen vervelende parasieten zoals teken of vlooien. Met deze producten zorgt u ervoor dat uw huisdier zorgeloos in de natuur kan rondlopen. Dankzij deze producten loopt uw hond of kat geen risico op vervelende infecties door insectenbeten. De producten van zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een product te vinden is dat past bij uw huisdier.

Frontline Combo en Spot-on producten

Bij Pharmacy4pets vindt u een divers assortiment met Frontline Combo en Spot-on producten om uw viervoeter snel te verlossen van een parasitaire aandoening en om een nieuwe infectie te voorkomen. In ons assortiment vindt u verschillende producten voor zowel honden als katten.

Frontline voor katten

Om uw kat te beschermen tegen vlooien en teken bieden wij verschillende producten van aan. Alle producten zijn gemakkelijk met een pipet aan te brengen op de huid van uw kat, hierdoor zijn de beschermingsmiddelen geschikt voor alle katten. Voor volwassen katten heeft u de keuze uit Frontline Spot-on voor katten en Frontline Combo voor katten. Beide middelen beschermen uw kat meerdere weken tegen beten van vlooien, teken en bijtende luizen. Het verschil tussen de Spot-on en Combo is dat Frontline Combo een combinatie van werkzame stoffen bevat die ook eieren van vlooien en de larven bestrijden, waardoor de vlooien zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Met de Spot-On is het alleen mogelijk om volwassen vlooien te doden. Na de behandeling met de Spot-On is uw kat 4 weken beschermd tegen nieuwe vlooienbeten en 5 weken tegen tekenbeten.

Wilt u een kitten beschermen tegen vlooien en tekenbeten? Voor de allerkleinsten bieden wij Frontline Combo voor Kittens. Deze speciale pipetten kunnen gebruikt worden bij kittens vanaf een leeftijd van 8 weken met een gewicht van ten minste 1 kg. Hiermee kunt u uw kat van jongs af aan al beschermen tegen vervelende parasieten. 

Frontline voor honden

Naast de Frontline producten voor katten vindt u bij Pharmacy4pets ook producten tegen vlooien en tekenbeten bij honden. Ook voor honden bieden wij zowel een Spot-on middel als een combinatiemiddel met twee verschillende werkzame stoffen. Het Frontline Spot-on pipet beschermt uw hond 5 weken tot 3 maanden tegen vlooien. Daarnaast biedt het middel gedurende 4 weken bescherming tegen beten van teken en luizen. Om de vlooiencyclus op de vacht van uw hond te doorbreken kunt u kiezen voor Frontline Combo Spot-On. Dit middel werkt tegen vlooien in zowel de volwassen als de onvolwassen stadia. Door de vlooien in alle stadia te doden, kunnen ze zich niet meer voortplanten. Behalve dat de aanwezige vlooien gedood worden, beschermt dit middel uw hond gedurende 8 weken tegen alle vlooienstadia. Naast de bescherming tegen vlooien, is uw hond ook voor 4 weken beschermt tegen nieuwe tekenbeten.

Om de allerkleinste honden te beschermen tegen vlooien, teken en luizenbeten kunt u kiezen voor Frontline Combo Puppy. Dit pipet is geschikt voor puppy’s vanaf een leeftijd van 8 weken met een gewicht van 2 kg. Zo kunt u ook uw net aangeschafte puppy meteen beschermen tegen beten van vervelende parasieten.

Frontline Spray

Wil u uw huisdier direct beschermen tegen vlooien en teken? Dan is de spray van Frontline een erg handig middel. Deze spray kan direct op de vacht van het huisdier gespoten te worden op een afstand van 10 tot 20 cm. Daarna kunt u de vloeistof in de vacht masseren zodat het product goed tot de huid door kan dringen. Na de behandeling met de spray is uw viervoeter 5 weken tot 3 maanden beschermd tegen vlooien. Voor teken geldt een maximale beschermingsduur van 4 weken. De spray is geschikt voor honden en katten vanaf een leeftijd van 2 dagen. De spray mag ook gebruikt worden bij zogende en drachtige dieren.