Annuleren & retourneren

 

Is het mogelijk om mijn te bestelling annuleren?

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat moet ik doen?

Kan ik mijn bestelling retourneren?

 

Is het mogelijk om mijn te bestelling annuleren?

Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren. Neem dan wel zo spoedig mogelijk na het plaatsen van uw bestelling contact op met onze klantenservice. Als uw bestelling nog niet is verzonden, kan de bestelling nog gewijzigd of geannuleerd worden. Zodra de bestelling is verzonden is dit niet meer mogelijk.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat moet ik doen?

We doen ons uiterste best om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en te versturen. Mocht u toch een verkeerd artikel hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur een foto van hetgeen u heeft ontvangen, dan kunnen we meteen nakijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Dierbenodigheden kunnen geretourneerd worden
Het is mogelijk om dierbenodigdheden te retourneren. Voor deze producten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in nadat u uw bestelling ontvangen heeft. Indien u besluit dierbenodigdheden te retourneren, dient het product in de onbeschadigde, originele verpakking te worden teruggestuurd en mag het geen sporen van gebruik vertonen. In verband met hygiënische redenen kunnen wij producten die in aanraking zijn geweest met uw huisdier helaas niet terugnemen. De kosten voor het terugsturen van dierbenodigdheden zijn voor de koper.

Medicatie kan niet geretourneerd worden
Het terugnemen van diergeneesmiddelen is wettelijk niet toegestaan. Onder diergeneesmiddelen vallen naast medicijnen, ook vlooien- en tekenbehandelingen en ontwormingsmiddelen. De kwaliteit van deze producten kan niet meer gewaarborgd worden als ze eenmaal ons magazijn hebben verlaten. Dit geldt ook voor onaangebroken verpakkingen. Daarom is het niet mogelijk om diergeneesmiddelen retour te sturen. Controleer daarom goed uw bestelling voordat u deze plaatst, zo voorkomt u dat u het verkeerde product bestelt.