Adaptil Calm Navulflacon 48 ml

Adaptil navulling helpt bij het geruststellen van honden, zorgt voor stressvermindering en geeft honden een veilig gevoel.

Toediening:
De Adaptil navulling is een flacon voor de Adaptil verdamper.

Verpakking:
De verpakking bevat een navulling van 48 ml.

€ 18,95
 • Klantbeoordeling  9/10
 • Authentiek product

Adaptil navulling helpt bij het geruststellen van honden, zorgt voor stressvermindering en geeft honden een veilig gevoel.

Toediening:
De Adaptil navulling is een flacon voor de Adaptil verdamper.

Verpakking:
De verpakking bevat een navulling van 48 ml.

Geruststellende feromonen

De Adaptil Halsband verspreid speciale stofjes, zogenaamde feromonen, afkomstig van een moederhond, die honden gerust kunnen stellen. De oude naam van Adaptil, D.A.P., verwijst naar de geruststellende stofjes; de letters D.A.P. staan voor ‘Dog Appeasing Pheromone’. Alleen honden pikken deze feromonen op, mensen merken hier niets van. De halsband bevat geen giftige stoffen en is geschikt voor pups, zwangere teven en honden die medicijnen gebruiken.

Angst of stress

Het geruststellende effect van de feromonen in de Adaptil Halsband kan zowel puppy’s als volwassen honden helpen om te gaan met angst of stress. De angst of stress uit zich in bijvoorbeeld vernielzucht, onzindelijkheid, overmatig likken, blaffen of piepen. De Adaptil Halsband wordt ingezet bij vuurwerkangst, het wennen aan een nieuwe omgeving, socialiseren met andere honden en andere voor de hond onbekende of onvoorspelbare situaties.

Gebruik van de Verdamper

Stop de Adaptil Verdamper in een stopcontact in de ruimte waar de hond het meest verblijft en het verspreidt de geruststellende feromonen. Eén flacon werkt 60 dagen lang, voor een ruimte van 50 tot 70m2. Na deze maand kunt u de flacon eenvoudig vervangen door een Adaptil Navulflacon. Adaptil raad aan om de verdamper minstens twee maanden te gebruiken in combinatie met gehoorzaamheidstraining voor het beste resultaat. Door de werking van de Adaptil Verdamper zullen ook eventuele andere honden in het huishouden profiteren van de geruststellende werking van de feromonen.

Dier Hond
Receptplichtig Nederland Nee
Receptplichtig Duitsland Nee
Receptplichtig Frankrijk Nee
Receptplichtig Spanje Nee
Overige informatie n.v.t.
Klantenreviews

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Handig om mee te bestellen
 1. Overig
  Tekentang 1 stuk
  € 2,38
  Waardering:
  100%
 2. Overig
  Processierups gel 75 ml
  Special Price € 7,87 Regular Price € 9,75
 3. O'Tom
  O’Tom tekenhaak 2 stuks
  € 4,90
 4. Bogaclean
  Bogaclean Flea Control Kam
  € 4,44