NexGard COMBO L3 kat 2,5-7,5 kg | 3 pipetten

NexGard Combo voor kat is een spot-on middel en werkt zowel tegen de vlooien, teken als tegen de wormen (lintworm, spoelworm, longworm, blaasworm en haakworm).

€ 41,42

Verkoop van dit diergeneesmiddel is via internethandel niet toegestaan.

NexGard Combo voor kat is een spot-on middel en werkt zowel tegen de vlooien, teken als tegen de wormen (lintworm, spoelworm, longworm, blaasworm en haakworm).

Voor katten met, of met risico op, gemengde infecties met cestoden, nematoden en ectoparasieten. Het diergeneesmiddel is uitsluitend geïndiceerd wanneer alle drie de groepen tegelijk het doelwit zijn. 

Ectoparasieten

- Behandeling van infestaties met vlooien (Ctenocephalides felis). Eén behandeling doodt vlooien direct en aanhoudend gedurende één maand.
- Het diergeneesmiddel kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsstrategie voor de bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).
- Behandeling van infestaties met teken. Eén behandeling doodt teken direct en aanhoudend gedurende één maand bij Ixodes scapularis en gedurende vijf weken bij Ixodes ricinus.
- Behandeling van infestaties met oormijten (Otodectes cynotis). 

Gastro-intestinale cestoden
- Behandeling van infecties met lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis, Echinococcus multilocularis, Joyeuxiella pasqualei en Joyeuxiella fuhrmanni).  

 
Nematoden 

Gastro-intestinale nematoden

- Behandeling van infecties met gastro-intestinale nematoden (L3, L4 larven en volwassen stadia van Toxocara cati, L4 larven en volwassen stadia van Ancylostoma tubaeforme en Ancylostoma ceylanicum, en volwassen stadia van Toxascaris leonina en Ancylostoma braziliense). 

Cardio-pulmonale nematoden 

- Preventie van hartwormziekte (Dirofilaria immitis) gedurende één maand.
- Behandeling van infecties met feline longwormen (L4 larven en volwassen Troglostrongylus brevior).  Vesicale nematoden
- Behandeling van infecties met blaaswormen (Capillaria plica).

Dier Kat
Receptplichtig Nederland Ja
Receptplichtig Duitsland Ja
Receptplichtig Frankrijk Ja
Receptplichtig Spanje Ja
Overige informatie n.v.t.
Klantenreviews

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Handig om mee te bestellen
 1. Overig
  Tekentang 1 stuk
  € 2,38
  Waardering:
  100%
 2. Overig
  Processierups gel 75 ml
  Special Price € 7,87 Regular Price € 9,75
 3. O'Tom
  O’Tom tekenhaak 2 stuks
  € 4,90
 4. Bogaclean
  Bogaclean Flea Control Kam
  € 4,44