Nutribound hond 3x150 ml

Waardering:
100 % of 100
Op voorraad
Nutribound is een zeer smakelijke, laagcalorische, vloeibare oplossing voor de ondersteuning van herstel bij de hond. Nutribound is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsexperts en is samengesteld uit essentiële ingrediënten die vanaf het begin het herstel bij gezelschapsdieren ondersteunen. De verpakking bevat 3 x 150 ml.
€ 25,95

Nutribound is een zeer smakelijke, laagcalorische, vloeibare oplossing voor de ondersteuning van herstel bij de hond. Nutribound is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsexperts en is samengesteld uit essentiële ingrediënten die vanaf het begin het herstel bij gezelschapsdieren ondersteunen. De verpakking bevat 3 x 150 ml.

Een stap voorwaarts in de ondersteuning van herstel
Nutribound® hond is een zeer smakelijke, laagcalorische, vloeibare oplossing voor de ondersteuning van herstel bij honden. Nutribound is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsexperts en is samengesteld uit essentiële ingrediënten die vanaf het begin het herstel bij gezelschapsdieren ondersteunen.

Vroeg en progressief herstel
Het stimuleren van de eetlust en wateropname gedurende de eerste 48 uur is essentieel voor een optimaal herstel.

1. Start-fase
Nutribound kan vanaf de eerste uren van het herstel toegediend worden voor rehydratie en aanvoer van essentiële voedingsstoffen.
2. Follow-up
Na uiterlijk 48 uur dient men te starten met het aanbieden van een energierijke voeding. Om het herstel optimaal te stimuleren zijn kleine en regelmatige hoeveelheden energierijke en goed verteerbare nutriënten (bijv. Nutri-plus Gel®) naast de toediening van Nutribound noodzakelijk.
3. Overgangs-fase
Nutribound kan naast de gebruikelijke voeding toegediend worden, om het dier bij de overgang naar zijn normale eetpatroon te ondersteunen.

Toepassing
Als aanvullend diervoeder kan de zeer smakelijke orale oplossing o.a. ingezet worden in de volgende situaties :

Na chirurgie
Vloeibare voeding kan al direct na een ingreep toegediend worden om de gastro-intestinale integriteit te ondersteunen. Een optimaal functionerend immuunsysteem is cruciaal om na een ingreep sneller en beter te herstellen. Dit wordt gestimuleerd door :
1. Ondersteuning van normale intestinale absorptie
2. Aanvoer van vloeistoffen
3. Voorzien in essentiële nutriënten voor herstel
4. Leveren van prebiotische vezels om de intestinale functie te stimuleren

Gebrek aan eetlust
De goede smakelijkheid, hoge verteerbaarheid en vloeibare formulering stimuleren de eetlust en beperken de atrofie van de darmcellen zodat essentiële voedingsstoffen goed opgenomen worden in het bloed.

Vermoeidheid & lage vitaliteit

Nutribound bestaat uit een zeer smakelijke formulering die de wateropname en eetlust van het dier stimuleert en tegelijkertijd essentiële nutriënten voor herstel levert.

De voordelen van Nutribound op een rij:
Vloeibare vorm:

 • Verdunnen niet nodig
 • Toediening met sonde of spuit is mogelijk
 • Zeer smakelijk:
 • Uitstekende acceptatie
 • Stimuleert wateropname en eetlust
 • Geoptimaliseerde formulering:
 • Essentiële nutriënten: aminozuren, omega 3 & 6 vetzuren, prebiotica en vitaminen
 • Zonder kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen
 • Speciaal aangepast voor honden

Toedienen:
Nutribound liefst 's-morgens voor of tijdens het eten verstrekken. Nutribound kan puur, aangelengd met water of direct over de (dieet)voeding gegeven worden. In uitzonderlijke gevallen kunnen dieren Nutribound (de eerste keer) weigeren, dan met behulp van een spuitje in de bek ingeven. De meeste dieren zullen daarna de Nutribound probleemloos opnemen. Geopende flessen kunnen tot 7 dagen gebruikt worden mits koel bewaard, wel op kamertemperatuur serveren. 

Dier Hond
Receptplichtig Nederland Nee
Receptplichtig Duitsland Nee
Receptplichtig Frankrijk Nee
Receptplichtig Spanje n.v.t.
Overige informatie n.v.t.
Klantenreviews

Ratings & Reviews

5
Waardering:
100 % of 100
Handig om mee te bestellen
 1. Overig
  Tekentang 1 stuk
  € 2,38
  Waardering:
  100%
 2. Overig
  Processierups gel 75 ml
  Special Price € 7,87 Regular Price € 9,75
 3. O'Tom
  O’Tom tekenhaak 2 stuks
  € 4,90
 4. Bogaclean
  Bogaclean Flea Control Kam
  € 4,44