Fortiflex

Eigenschappen van Fortiflex Advanced Formula

Fortiflex is een natuurlijk voedingssupplement dat uw hond of kat ondersteunt bij gewrichtsproblemen, zoals artrose. Daarnaast kan Fortiflex op regelmatige of chronische basis worden gegeven aan oudere honden en katten en huisdieren met overgewicht. De bestanddelen in Fortiflex zorgen voor het soepel houden van de gewrichten van honden en katten.

Het voedingssupplement Fortiflex

Fortiflex Advanced Formula is geen geneesmiddel, maar een natuurlijke aanvulling op het diervoeder. Het voordeel van voedingssupplementen is, dat ze op natuurlijke basis worden gemaakt en daardoor geen bijwerkingen kennen. Het “nadeel” is, dat u niet direct effect zult zijn; het kan 3 tot 6 weken duren voordat de werking optimaal is en u resultaat zult opmerken.

Samenstelling van Fortiflex

Chondroïtinesulfaat
Zorgt voor een gezonde opbouw van het gewrichtskraakbeen, de bescherming van het gewrichtskraakbeen en het vasthouden van water in het gewrichtskraakbeen, zodat dit schokbestendiger wordt. Het vermindert de afbraak van gewrichtskraakbeen en stimuleert de opbouw van nieuw kraakbeen. Chondroïtinesulfaat verbetert het functioneren van het gewricht, omdat het de ruimte in het gewricht zelf vergroot.

Chitosanide

Beschermt chondroïtinesulfaat tegen een te snelle afbraak en bevordert de opname in het maagdarmstelsel.

De antioxidanten selenium en epigallocathechinegallaat (EGCG) ondersteunen de functie van chondroïtinesulfaat. De ingrediënten versterken elkaars werking, waardoor de opbouw en het herstel van het bewegingsstelsel optimaal wordt ondersteund.

Selenium
Is een belangrijk antioxidant dat zware metalen bindt en verwijdert.

Epigallocatechinegallaat (EGCG)
Ook wel groene thee-extract genoemd. Het is de krachtigste catechine in groene thee. Catechinen zijn verantwoordelijk voor de goede invloed van (groene) thee op de gezondheid. Groene thee wordt ingezet bij chronische klachten aan het bewegingsapparaat van honden en katten, zoals artrose en artritis. De sterke antioxidantwerking beschermt wordt het lichaam tegen extra weefselbeschadiging. Daarnaast is het groene thee-extract vanwege de pijn bestrijdende en ontstekingsremmende werking, goed toepasbaar bij gewrichtsklachten en andere chronische verschijnselen.

Al deze ingrediënten samen zorgen ervoor dat het bewegingsstelsel van uw hond of kat gezond blijft.

Toediening van Fortiflex Advanced Formula

Fortiflex Advanced Formula is een smakelijke tablet, welke door uw hond of kat als een lekker snoepje wordt gezien en dus veelal probleemloos wordt ingenomen. Fortiflex is een natuurlijk voedingssupplement en kan daarom prima in combinatie met medicatie (zoals pijnstillers of ontstekingsremmers) of dieetvoeding worden gegeven.

Dosering van Fortiflex

Fortiflex Advanced Formula voor katten

  • Fortiflex Advanced 225: Dagelijks 0,5 tablet gedurende 1 tot 2 maanden
Fortiflex Advanced Formula voor honden

  • Fortiflex Advanced 225 bij honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg: Dagelijks 1 tablet gedurende 1 tot 2 maanden
  • Fortiflex Advanced 375 bij honden met een lichaamsgewicht van 15 tot 25 kg: Dagelijks 1 tablet gedurende 1 tot 2 maanden
  • Fortiflex Advanced 525 bij honden een lichaamsgewicht van 25 tot 40 kg: Dagelijks 1 tablet gedurende 1 tot 2 maanden
De behandeling kan tot 3 à 4 maal per jaar worden herhaald. Afhankelijk van het advies van uw dierenarts kan Fortiflex Advanced Formula ook langer, vaker of permanent worden gegeven.

Meer informatie1 item

Filters
  • Positie
  • Naam
  • Prijs
Positie
12
  • 12
  • 24
  • 36
per pagina